Avís legal

En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l'entitat:

Raó social: ASSESSOR CONSULTORIA I SERVEIS EMPRESARIALS, SL
NIF: B25210386
Adreça: C/ Vallcalent, nº 1, 7-c - 25006 - Lleida - LLEIDA
Telèfon: 973280198
Email: assessor@assessor.cat
Registre Mercantil de Lleida: inscrita el 11/04/2018, Volum 471, Folio 114, Secció 8, Fulla 8769,

FINALITAT DE LA PÀGINA WEB
Informar degudament dels productes i/o serveis prestats per l'entitat, així com, tots aquells esdeveniments celebrats en relació amb els seus serveis.
El present avís legal (d'ara endavant, l'Avís Legal) regula l'ús del lloc web: www.assessor.cat

LEGISLACIÓ
Amb caràcter general les relacions entre ASSESSOR CONSULTORIA I SERVEIS EMPRESARIALS, SL i els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

ÚS I ACCÉS D'USUARIS
L'Usuari queda informat, i accepta, que l'accés a la present web no suposa, de cap manera, l'inici d'una relació comercial amb ASSESSOR CONSULTORIA I SERVEIS EMPRESARIALS, SL o qualsevol de les seves delegacions.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL
Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de ASSESSOR CONSULTORIA I SERVEIS EMPRESARIALS, SL i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni fins i tot citant les fonts, excepte consentiment per escrit de ASSESSOR CONSULTORIA I SERVEIS EMPRESARIALS, SL.

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS)
ASSESSOR CONSULTORIA I SERVEIS EMPRESARIALS, SL es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l'accés a aquesta informació a certs usuaris.

ASSESSOR CONSULTORIA I SERVEIS EMPRESARIALS, SL no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per "links" o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de ASSESSOR CONSULTORIA I SERVEIS EMPRESARIALS, SL. La presència de "links" o enllaços en les pàgines web de ASSESSOR CONSULTORIA I SERVEIS EMPRESARIALS, SL té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre aquests.